top of page

Leverans & returer

Leverans & tillverkningstid

Leveranstiden är ca 8 veckor.

 

Väljer man hemleverans kan några dagar för transport tillkomma. Vi är måna om att varje bord blir av god kvalitet, och förbehåller oss därför rätten att förlänga leveranstiden om något inte blir helt bra, tex om vi inte är nöjda med målningen eller om en bräda skulle behöva göras om. Leveranstiden kan då förlängas med flera veckor om så krävs. Behöver man bordet till ett speciellt datum är det viktigt att man talar om det för oss vid beställning så vi kan skicka bordet i god tid. Se till att vi har er adress och mobilnr för att kunna leverera i tid. Lagerhyra hos transportören tillkommer om ni väljer att få bordet levererat senare än 4 dagar från sändning. Transportören ringer er för att bestämma dag och tid för leverans. Det är viktigt att ni svarar, annars riskerar bordet att skickas tillbaka till oss. För att undvika alldeles för dyra frakter och risk för att knäcka benen under transporten är benen inte monterade. Observera att chauffören inte hjälper till att bära in bordet i hus/lägenhet. Leverans sker dagtid till tomtgräns/port. Viktigt att leverans med lastbil är möjlig. Bor du på en ö , eller ha annan svårframkomlig väg, maila oss så kontaktar vi leveransbolaget.

 

Vid avhämtning: Du får besked via mail när din beställning är redo att hämtas. Detta skall ske inom 7 dagar.

 

Produkten kommer att tillverkas för inomhusbruk om inget annat anges av kund samt står angivet i orderbekräftelsen. 

Returer

Ej öppet köp på måttbeställda varor

Din möbelbeställning kan endast ändras /avbeställas inom 7 dagar efter lagd order. Ingen bytesrätt/öppet köp på måttbeställda varor. Med måttbeställda varor menas alla våra egentillverkade möbler. Dessa skräddarsys efter dina önskemål och tillverkas efter beställning.

Öppet köp - Inredningsdetaljer

Du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Returrätt gäller inom 14 dagar efter mottagandet. Vi kräver dock att varan är oanvänd, eventuell förpackning obruten och att varan returneras i originalförpackningen med eventuella originalhandlingar. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varans värde till dig. Är varan använd beslutar vi ett värdeminskningsavdrag baserat på vår bedömning av varans skick. Detta beslut kan ej överklagas. Frakt/returkostnad (inredningsdetaljer) står kunden för.

LM_logotyper2.png
bottom of page